رئیس اتحادیه پرنده و ماهی با بیان اینکه مصرف سنگدان در سال جاری با گرانی مرغ افزایش یافته، از مصرف روزانه ۱۲۰ تُن جگر و سنگدان مرغ در تهران خبر داد.

به گزارش اقتصاد بر خط،مهدی یوسف‌خانی با اشاره به افزایش قیمت آلایش مرغ به تناسب بالارفتن قیمت مرغ در کشور اظهار کرد: با افزایش قیمت مرغ در کشور، قیمت آلایش مرغ شامل جگر مرغ، پای مرغ، دل و سنگدان نیز افزایش یافته است.

افزایش مصرف سنگدان مرغ با گران شدن قیمت مرغ/مصرف روزانه ۱۲۰ تن جگر مرغ و سنگدان در تهران

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی با اعلام خبر افزایش فروش آلایش مرغ در ماه‌های اخیر گفت: این روزها با افزایش قیمت مرغ، شاهد افزایش خرید آلایش مرغ از جمله سنگدان بودیم؛ البته علاوه بر این، همواره در فصل زمستان نیز میزان مصرف سنگدان بیشتر می‌شود ولی در مجموع امسال به نسبت سال گذشته، فروش جگر مرغ و سنگدان افزایش پیدا کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آماری از افزایش مصرف سنگدان مرغ در کشور وجود دارد یا خیر و میزان مصرف جگر و سنگدان مرغ در کشور چقدر است گفت: هیچ آمار دقیقی وجود ندارد ولی معمولاً اگر میزان مصرف مرغ در تهران را ۲۰۰۰ تن در نظر بگیریم، معادل ۶ درصد وزنی آن، مجموع مصرف جگر مرغ و سنگدان است.

منبع : خبرگزاری تسنیم